„Само чрез конкурентноспособна икономика и създаване на нови работни места,

...
„Само чрез конкурентноспособна икономика и създаване на нови работни места,
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Само чрез конкурентноспособна икономика и създаване на нови работни места ще повишим жизнения стандарт в България

„ Само посредством конкурентноспособна стопанска система и основаване на нови работни места, подписване на търговски съглашения с трети страни и инвестиция в образованието и науката - ще повишим виталния стандарт в България и Европа. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев на среща с поданици на община Сливница.

„ Изборите за Европейски парламент на 26 май са прекомерно значими, с цел да си вършим опит с бъдещето на нашата страна, а и на целия Европейски съюз”, добави вторият в листата, представен от пресцентъра на ГЕРБ.



Д-р Ковачев подчертава и върху евроинтеграцията на Западните Балкани. Тема, която директно визира жителите на Сливница като град, намиращ се на няколко километра от границата със Сърбия. Той не подмина и тематиката за дългочаканата автомагистрала „ Европа” като част от програмата за съгласуваност на районите.



От своя страна кметът на община Сливница Васко Стоилков напомни на присъстващите времената, когато границите бяха затворени. „ Днес обаче обстановката е радикално друга и с изключение на, че могат да пътуват на всички места без проблем, жителите на Сливница усещат европейския дух в техния град. Благодарение на всички изпълнени планове с държавно и европейско финансиране, Сливница придобива тип на заслужен европейски град “, регистрира градоначалникът.



Срещата се организира в постройката на Община Сливница и в нея взеха присъединяване още претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Илия Лазаров, както и регионалният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР