Само четири са зодиите, които прощават изневяра и при това

...
Само четири са зодиите, които прощават изневяра и при това
Коментари Харесай

Само 4 зодии прощават изневяра!

Само четири са зодиите, които простят невярност и освен това схващат прегрешението на колегата си. Кои са тези великодушни знаци?

Телец

Телците се отнасят доста съществено се отнасят към своите връзки. Семейният уют е централен в тяхната ценностна система. Когато обичат колегата си, Телците вършат всичко допустимо да го накарат да се усеща специфичен и обгрижван. Когато схванат, че са излъгани по този метод, те могат да изпаднат в тежка меланхолия, да се изолират от всички други, само че не и от колегата си. Ще търсят отговорите, ще желаят да схванат какво е провокирало тези събития, ще създадат всичко допустимо да скрепят връзката и да опитат още веднъж. Поради мощната обич, която изпитват когато са същински влюбени, Телците са в действителност склонни да простят другояче непростими за други зодии дейности, каквото е изневярата. Макар че не всеки път е потребно за тях, Телците желаят да преминат през казуса, вместо да избягат от него. Издръжливи персони са и не се отхвърлят по този начин елементарно. Често това им вреди. Има и различен рисков миг – те не не помнят случката, даже очевидно да не наподобяват по този начин. Таят яд към колегата си, която в даден миг може да се трансформира в злоба и да токсини връзката им. Датата ви на раждане разкрива голяма загадка!

Рак

Раците могат да са суперемоционални и даже раздразнителни, когато са гневни или желаят да се наложат във връзката. Въпреки това те са извънредно съпричастни и съчувствени натури, които са склонни да влязат в ситуацията на другия и да схванат претекстовете за дейностите им. Те ще изслушат вашите аргументи и терзанията, които имате след случката. След това ще оценят обстановката доста деликатно и безмълвно. Поради голямата потребност на Рака от обич, неговата прощаваща природа е извънредно мощна. Стига аргументите, заради които сте го направили, да му се сторят основателни, той ще бъде подготвен да опита още веднъж. Освен това Раците са зодията, най-склонна към фамилно консултиране. Те фактически работят за решение на проблемите във връзката, а не се пробват да ги заметат под килима. Те считат, че единствено по този начин могат да схванат колегата си и да си имат доверие още веднъж. Най-големите страхове на другите зодии са разкрити!

Дева

Въпреки че Девата е най-критичният знак в зодиака, той е и най-прощаващият. Девите могат да подлагат на критика до пристъп измамата, която сте направили по отношение на тях и най-после да ви простят, пробвайки се да оправят нещата. Девата е склонна да остане във връзката според от аргументите за изневярата. Ако сътрудникът се държи враждебно, Девите се отхвърлят. Но в случай че виждат страдание и позор у половинката си, ще изчетат дългото си конско и все пак ще дадат нов късмет на връзката. Девите имат потребност да усещат, че са положителни сътрудници и че се оправят както би трябвало с половинките си. Те постоянно поглеждат и във вътрешността в себе си, с цел да схванат дали част от виновността не е в тях самите. Затова те се пробват по всякакъв начин да се оправят по-добре като сътрудници втория път.

Риби

Когато Рибите бъдат излъгани, те ще се почувстват опустошително зле. Това е зодия, която не има вяра елементарно на хората, даже на тези, в които е влюбена. Но когато се доверят, те слагат цялото си създание във връзката, влагат цялото си сърце. Изневярата за тях е голям мъчителен пестник, същински призрачен сън. Рибите страдат доста, тъй като са една от най-чувствителните зодии в зодиака. Те няма да одобряват по никакъв начин елементарно изневярата, само че това не значи, че няма да я простят. Въпреки че ще се двоумят дълго какво тъкмо да вършат, по какъв начин ще продължат напред със същия човек, вероятността да го сторят е доста по-голяма, в сравнение с при другите зодии. Рибите простят последователно. Дори да изслушат аргументите и претекстовете ви, на тях ще им е нужно доста време, до момента в който съумеят още веднъж да върнат живота си в старите релси.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР