Само че всички имаме Tinder и е точно, каквото изглежда

...
Само че всички имаме Tinder и е точно, каквото изглежда
Коментари Харесай

Звездите, които можете да срещнете в Tinder

Само че всички имаме Tinder и е тъкмо, каквото наподобява - търсим си среща. И тъй като годината е 2017, не е срамно да си го признаем. А при малко повече шанс, можем да се окажем с някоя звезда.

Да, тъкмо по този начин – тъй като към този момент се стъмва рано, зимата идва и до идната ви отпуска има около… цяла безкрайност, сме решили да ви дадем лъч светлина в края на тунела.

Подбрахме за вас листата със звезди, които с голяма доза шанс, можете да срещнете в Tinder.

Разгледайте галерията и вижте кои са звездите, с които можете да откриете в любовта. Или да запишете в черното си тефтерче.

ЗВЕЗДИ С ПРОФИЛ В TINDER

Фейсбук пуска услуга за онлайн запознанства

Кейти Пери

Поп принцеса, която наподобява божествено и публично е сингъл след развода й с комика Ръсел Бранд. Кейти Пери се е записала в Tinder през 2014 и в случай че инцидентно попаднете на нея – може и да се окаже най-щастливият миг в живота ви.

Кейти Пери разкри кой е най-хубавият ухажор, който е имала

Раян Лохте
 Раян Лохте е измежду най-успешните и най-скандалните спортисти Раян Лохте е измежду най-успешните и най-скандалните спортисти
След скандалните си прояви на Олимпийските игри в Рио 2016, Раян може би не е измежду най-обичаните звезди на планетата.

Но това трансформира ли обстоятелството, че той наподобява на Аполон? Едва ли. Така че, дами оттатък Океана, които четат това: в случай че Tinder реши да пресече пътищата ви с акаунта на Раян Лохте, е доста евентуално той да не е подправен.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР