Само часове след като бил освободен от ареста под гаранция,

...
Само часове след като бил освободен от ареста под гаранция,
Коментари Харесай

Сляпо отмъщение: Домашен насилник излезе от ареста, открадна самолет и го разби в собствената си къща

Само часове откакто бил освободен от ареста под гаранция, 47-годишен мъж от американския щат Юта откраднал аероплан и го разрушил в личната си къща, оповестява Ей Би Си Нюз. Дуейн Юд не оживял след злополуката.

Юд, който е от град Пейсън, бил задържан по съмнение, че упражнява принуждение над жена си. Той бил пуснат под гаранция. Часове по-късно мъжът, който бил умел водач, откраднал самолета „ Чесна 525 “ от компанията-собственик. Няколко пъти той бил наеман да го ръководи. Само той бил на борда.



Юд насочил самолета към къщата, където живеел с жена си. Тя била вътре, дружно с едно момче. Двамата съумели да избягат. За благополучие, при злополуката самолетът не е блъснал прилежащи здания. Пилотът умрял на място.

Биологичните деца на Юд не били вкъщи по това време. Преди да открадне самолета той им се обадил им споделил същата нощ те да останат в къщата на майка си, а не в тази, в която живеели сега. Те го послушали.

Съседи описват, че чули самолета да прелита два пъти от горната страна преди да се разбие. Видеоклип демонстрира по какъв начин до момента в който къщата гори единият от моторите на машината продължава да работи.

В 19:30 ч. в събота водачът бил задържан по съмнение за принуждение над брачната половинка си. Малко след среднощ в неделя против понеделник самият Юд помолил в къщата му да бъде изпратен служител на реда, „ който да пази реда “, до момента в който прибира движимостите от вкъщи си. Изнасянето му минало без кавги. Въпреки това два часа по-късно станала самолетната злополука.





Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР