Само час преди началото на Консултативния съвет по национална сигурност

...
Само час преди началото на Консултативния съвет по национална сигурност
Коментари Харесай

Антикорупцията увеличи причините за кампанията срещу себе си

Само час преди началото на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) от Комисията за противопоставяне на корупцията излязоха с позиция по тематиката.

В нея се показва, че на 5 април към този момент са били дали отчет до президента по отношение на реализирани резултати в противодействието на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество за лица, заемащи висши обществени длъжности. Повтаря се още веднъж и че работата и резултатите са оценени както от Европейската комисия, по този начин и от интернационалните сътрудници.

От Антикорупционната комисия показват, че офанзивата против звеното идва от двама олигарси и една политическа партия, за което има 2 милиарда и 200 млн. аргументи, които могат да стимулират не една политическа партия да направи това.
Припомняме, шефът в отпуска Пламен Георгиев при последната си изява пред медиите уточни, че аргументите за офанзивата против него са 198 милиона.

В изказването се показва, че в Комисията тече инспекция на информация на доближено лице до политически водач.

Същото лице, в качеството си на върховен държавен чиновник, възползвайки се от служебното си състояние, е направило злоупотреби, в резултат на което е получило непозволено парични суми в изключително огромни размери.
За същото това лице са налични данни, че провежда изборите на избрана политическа партия.

От комисията не показват име на разположение или на политическа партия.

По същия случай се прави и втора инспекция за изнасяне на информация от чиновник на Комисията към същото това лице.

" За нас Комисията, сигурността и стабилността на страната, както и битката с корупцията, са единствената задача ", приключва изказването. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР