Само България и Литва казаха твърдо не на предложенията на

...
Само България и Литва казаха твърдо не на предложенията на
Коментари Харесай

Желязков: Само България и Литва казаха твърдо не на предложенията на Макрон

Само България и Литва споделиха твърдо " не " на предложенията на Макрон. Това съобщи министърът на превоза Росен Желязков в предаването " Лице в лице " по bTV.

Ние, в съгласие с нашите превозвачи и депутатите ни в европарламента, сме съгласували решенията си. За страдание от сътрудниците от Централна Европа ни назовават източноевропейски страни - в главите на някои това разделяне още съществува. Ние освен приказваме на разнообразни езици, ние от ден на ден приличаме на строителите на Вавилонската кула - строим, приказваме на разнообразни езици, само че тя може да рухне, разяснява той.

Ясно е, че нашите превозвачи са по-конкурентно способни и са по-добри. Ние имаме и най-хубавия автопарк. В Народното събрание следва втори рунд. С сътрудниците депутати под всички политически групи сме на едно мнение и в доста добра съгласуваност. Ще се прави нужната логистика. Решенията в съвета на Европейски Съюз се взимат по страни. За да имаме блокиращо общество ни трябваха 12 страни, само че Чехия и Словакия трансформираха националната си позиция. Не ни доближи доста малко. Не знам за какво Вишеградската четворка се разпадна по тези позиции, съобщи още Желязков.

Нашите превозвачи са гневни, само че и аз съм ядосан. На моите сътрудници, когато си потеглих, прочувствено споделих: Цезаре, смъртните те поздравяват. Но това беше доста прочувствено, показа той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР