Само баби са успявали досега да прецакат страховития наркобос Митьо

...
Само баби са успявали досега да прецакат страховития наркобос Митьо
Коментари Харесай

Цял Несебър трепери пред страшилището Митьо Очите, но смелата баба Веска му даде урок, който ще помни цял живот!

Само баби са успявали до момента да прецакат страховития наркобос Митьо Очите, написа „ Телеграф ”. Желязков се разярявал и им пращал мутри, само че това изобщо не стряскало борбените пенсионерки. Това излиза наяве и от показанията на очевидци против проведената група за рекет, побои и палежи.

Цял Несебър още помни по какъв начин смелата баба Веска се опълчила на Митьо Очите и безусловно го изгонила от парцела си, без да й мигне окото. Оправната пенсионерка имала постройка в остарелия град с хубав орел на покрива. Стаи от къщата давала за квартири на летовници още през 80-те години на предишния век.

Бивш началник на ЦСБОП разкри за какво при разбиването на бандата на Желязков се " пръкнаха " и политици

Цял живот баба Веска пестяла пари, живеейки със сина си в една от стаите, а останалите давала чартърен. С идването на демокрацията бизнесът й се увеличен и постройката прераснала в огромен и бляскав хотел. Ортак й станал не какъв да е, а самият Митьо Очите. Босът наел стаите и ги преотдавал на чужденците през лятото. В един миг обаче славата му на наркобос повишена, а и не плащал съвсем нищо на пенсионерката. Баба Веска решила да вземе крути ограничения и го прогонила. Според очевидци бандитът опитвал по всевъзможен метод да се върне в парцела, само че бабата била непреклонна. Накрая Митьо си отишъл, само че изпратил мутрите си, с цел да си отмъсти. Яките батки не пребили старицата, само че и създали мръсно – изсипали бетон в канализацията. Наложило се баба Веска да изкърти всичко и отначало да построява канализацията на лъскавата постройка.

От последните минути: Примката към групата на Митьо Очите се стяга

Друга баба също била бодил в очите на Желязков. 72-годишната жена държи няколко магазинчета в Нова Загора. Тя плащала за защита на митичната „ Аркус”. В един миг решила да се откаже от услугите им, само че пристигнали мутрите и поискали да им заплати такса за отвод, която се явявала равна на наема за цяла година напред. Бабата обаче отказала и пуснала тъжба против мутрите.

Големи проблеми му създавали и бабките, които продават китки около гробището по време на Задушница. След като Митьо Очите поставил ръка на траурните организации, неговите хора направлявали и цветарниците към гробищните паркове. Не съумели обаче да прогонят възрастните дами, които продавали цветя на тройно по-ниски цени.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР