Само 8 дами са били поканени на моминското парти на

...
Само 8 дами са били поканени на моминското парти на
Коментари Харесай

Само 8 души на моминското парти на Цеци Красимирова, празнува с хората, които истински обича

Само 8 дами са били поканени на моминското празненство на Цеци Красимирова, научи HotArena. То беше предишния уикенд в най-актуалния столичен клуб сега, а някогашната моделка е била безапелационна, че желае да чества само с хората, които същински обича.

Нито едно известно лице не е било измежду гостите на Цеци, издадоха хора от нейното обграждане. Бъдещата булка е провела празника сама и е поканила на него единствено своята компания от 6 дами, с които обича да върви на екзотични пътешествия. Последното от тях е било в Южна Америка. Освен тях на празника са били само щерка й Джудит и бъдеща кума – бизнесдамата Вили Боршукова, която преди години среща булката с мъжа на живота й Майкъл Струмейтис, с който възнамеряват да се врекат във безконечна честност на 12 май в палат в Барселона. В компанията е имало и двама мъже, научи „ Уикенд ”. Единият е бил стилистът на сватбата Стоян Апостолов-Стоянски, другият – пиарът на бъдещото семейство.

На масата на Цеци цяла вечер се е ляло вино. Тя обаче не била посетена от обичайните за такива празненства стриптизьори, защото бъдещата младоженка не харесвала импортирания от американските филми бит със събличащи се мъже. Вместо да гледа псевдоеротични осъществявания, тя предпочела да поиграе хоро. Специално за нея и компанията й в клуба е била пусната национална музика, а дамите се е изявили уместно на дансинга. Както е известно, Цеци играе национални танци още от ученическите си години и до ден сегашен те са нейна огромна пристрастеност. В Испания, където е непрекъснатото й местопребиваване, също взе участие в група за български фолклор.

Макар да не е канила в компанията си известни хора, те въпреки всичко не са липсвали към масата й, защото по случайност някои от родните звезди се оказали в същия клуб по време на моминското празненство. Моделката Кристина Милева да вземем за пример била на прилежаща маса и се отбила да поздрави колежката си. Подобна била и обстановката с Мария Илиева, Мон Дьо и Ива Софиянска. Малко след моминското си празненство бъдещата младоженка е отпътувала за Барселона. Очаква се скоро да пристигна в София още веднъж, само че единствено за към ден – за последна проба на сватбената си рокля, която е уникат и е дело на роден дизайнер.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР