Само 7 дни, след като е било образувано досъдебното производство

...
Само 7 дни, след като е било образувано досъдебното производство
Коментари Харесай

Дилър на дрога се споразумя с прокуратурата във Варна, плаща глоба и няма да влиза в затвора

Само 7 дни, откакто е било формирано досъдебното произвеждане против наркоразпространителя на марихуана и кокаин Християн П., той към този момент е с неоправдателна присъда. Това оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Разследването е завършило в извънредно къси периоди с помощта на професионализма и усърдието на проверяващите под непрекъснатото и интензивно управление на наблюдаващия прокурор в Окръжната прокуратура във Варна.

Обвиняемият за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции се отказал от разглеждане по общия ред на наказателното дело против него за действие по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс и сключил непринудено съглашение с Окръжната прокуратура във Варна, което състав на Варненския областен съд одобрил.

Освен наказването отнемане от независимост за период от 3 години, чието изтърпяване е било отсрочено с 5-годишен изпитателен период, Християн би трябвало да заплати санкция в размер на 5000 лв.. Със съглашението, което е със мощ на присъда и е дефинитивно, са отнети в интерес на страната телефони „ Айфон “ и „ Алкател “ и парична сума от 3540 лв., добита от закононарушението, за което младият мъж се е признал за отговорен.

На 3 август тази година у Християн са открити и конфискувани 0,54 грама марихуана и  50,6 грама кокаин. Стойността на опиатите възлиза на 11 082 лв..  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР