Само 6 са свободните места в отборите на Михаела Филева,

...
Само 6 са свободните места в отборите на Михаела Филева,
Коментари Харесай

15-годишна пее „Осъдени души“ в „Гласът на България“

Само 6 са свободните места в тимовете на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев при започване на последния епизод от кастингите на мрачно в „ Гласът на България “. Състезанието сред треньорите и измежду гениите ще бъде по-оспорвано от всеки път и ще дефинира окончателния състав на четирите отбора. 10 участници ще се качат на сцената на музикалното шоу, а какъв брой от тях ще продължат със собствен треньор към вокалните дуели, следва да разберем в неделя, 5 април, от 20.00 часа по bTV.

Популярна музикална звезда от Скопие и италианка, влюбена в България, са измежду колоритните участници, които ще влязат в борба за последните свободни места в тимовете. Младо момиче от Плевен ще опита да завоюва вниманието на Михаела Филева с впечатляващо R’n’B осъществяване и признанието, че поп звездата е неин кумир. В последната група вокални майстори ще се изяви и самоуверено 15-годишно момиче от Златица, което е решено да впечатли журито с една от най-красивите, само че и най-сложни български песни – „ Осъдени души “.

Българка, родена в Дамаск, също ще избере роден шлагер за представянето си. 25-годишната хубавица, работеща в IT компания, се връща към артистичната си същина с истинска интерпретация на „ Искам да бъда с теб “ на Криско. На родния си език ще пее и 17-годишен ром, чието семейство живее в Ирландия, където той пораства с фантазията да стане част от „ Гласът на България “.

Мощната вълна от известна българска музика ще вдигне на крайници публиката по време на финалното осъществяване на песента на Графа, Орлин Павлов и Любо Киров – „ Заедно “. Певецът, избрал един от най-любимите български шлагери за присъединяване си, ще получи освен любовта на публиката и признанието на Влади Ампов, само че и непредвиден късмет. С какъв поврат ще го изненада екипът на предаването и кой от треньорите ще успее пръв да попълни 12-те места в тима си за вокалните дуели?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР