Само 40 тира се намират на буферният паркинг, изграден на

...
Само 40 тира се намират на буферният паркинг, изграден на
Коментари Харесай

Трафикът към Турция намалява, няма нови опашки от тирове

Само 40 тира се намират на буферният паркинг, построен на бившето военно летище край Узунджово, съобщи кореспондентът на bTV в района. Вчера камионите бяха към 350.

Паркингът беше построен за няколко дни, с цел да поеме тировете от опашката по границата с Турция.
Буферният паркинг край Узунджово проработи Опашката от камиони към Турция понижава
Очаква се през днешния ден тировете да се изведат под ковной към турската граница. В момента там няма опашка от чакащи камиони, защото трафикът към южната ни съседка доста е намалял.

Паркингът за тирове работи от през вчерашния ден, през днешния ден към този момент строителните действия дефинитивно са завършени. Пистата на бившето летище е измита, на паркинга към този момент е инсталирано мобилно осветяване и още тоалетни.

Коронавирусът и България Здравният министър разпореди 28 дни наложителна карантина за инфектирани с COVID-19 Президентът: Дългото ограничение без безапелационни стопански ограничения може да докара до разрушителни последици Нови случаи на COVID-19 у нас, 17 души са дали позитивни проби Правителството утвърди контракт с Китай за доставка на защитни маски и респиратори Това са лечебните заведения, които ще лекуват пациенти с COVID-19 Борисов: Не е ясно по кое време ще завърши изключителното състояние 20 млн. лева месечно ще коства на страната тестването за COVID-19 Има формирани над 200 досъдебни производства за неспазване на карантината Култура по време на ковид: Как да бъдат подкрепени самостоятелните актьори? Гл. комисар Светлан Кичиков: Има реогранизация за по-бързо прекосяване на тирове на границата ни с Турция Производител на дезинфектанти: Само антивирусните гелове работят против COVID-19 Заразените с ковид у нас са към този момент 276 души Коронавирус и безработица: Каква е икономическата цена за българите в Америка? Борисов след онлайн среща с евролидерите: Трудно ще се откри компромис за парите Собственици на къща за посетители я дават гратис на медици Близо 500 българи са се върнали у нас за две седмици със съдействието на Министерство на външните работи Медици от белодробната болница в София: Отмениха предварително карантината ни Изписаха първата оздравяла пациентка от ковид от Александровска болница Ген. Мутафчийски пред bTV: Пикът на ковид евентуално ще е към Великден МОН разгласи публично: Принудителната почивка се удължава до 12 април
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР