Само 22% от избирателите във Великобритания подкрепят официано назначената днес

...
Само 22% от избирателите във Великобритания подкрепят официано назначената днес
Коментари Харесай

Само 22% харесват Лиз за UK премиер:YouGov

Само 22% от гласоподавателите във Англия поддържат официано назначената през днешния ден за министър председател Лиз Трас, като тези, които са " доста удовлетворени " от избора са нещастните 4%, сочи социологическото изследване на YouGov. Най-висок е процентът на " доста недоволните " - 33%, а общият дял на тези, които нямат доверие на русокоската, най-известна с откровената си и стресираща неначетеност е 74% при 4 на 100 без мнение.

До момента необичайно по какъв начин приключилата политически науки в Оксфорд консерваторка, която е някогашна либерал-демократка,  шашкаше света в ролята си на външен министър освен с искрено неведение на елементарни обстоятелства - да вземем за пример бърка Черно и Балтийско море, само че и с доказаната от нея и след избора й теза, че била подготвена " когато и да е " да натисне аленото копче за старт на нуклеарна война. Макар и доста малко, Англия има такива бойни заряди и " куфарчето " за ръководството им към този момент е в ръцете на Лиз.

Премиерът на Шотландия госпожа Никола Стърджан съобщи, че изборът на Трас е " злополука за Англия ". Това сигурно ще катализира процесите за разединение на Шотландия от Англия и за още един референдум още следващата година за постигането на тази цел.

Според изследванията се чакат скорошни предварителни избори във Англия, които консерваторите към този момент сигурно ще изгубят съгласно данние от сондажите на публичното мнение. Особено на фона на невижданата от половин век инфлация на Острова. 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР