Само 13 преди дебютния си мач в Първа лига отборът

...
Само 13 преди дебютния си мач в Първа лига отборът
Коментари Харесай

Царско село подписа с нов футболист

Само 13 преди дебютния си мач в Първа лига тимът на Царско село направи трансферен удар. Договор с клуба подписа 24-годишният бразилец Уесли Ната, който идва непосредствено от Серия А на южноамериканската страна. Ната до неотдавна бе благосъстоятелност на елитния Шапекоенсе, само че през последните 5 месеца е бил преотстъпен на Вотапоругензе.

Високият 183 см Уесли Ната играе на позицията ляво крило. Той е младеж на Шапекоенсе, само че в разнообразни интервали от кариерата си е преотстъпван на тимовете на Атлетико Гоянензе, Жувентуде и Бая. Дебютът му в елита на Бразилия е през септември 2018 година, когато записва едно полувреме в мач против Флуминензе. През 2016 година Уесли Ната е част от Шапекоенсе, само че единствено 2 месеца преди самолетната злополука на тима той е преотстъпен на Бая. След нещастието Ната се завръща в клуба и взе участие във възобновяване му.

„ Това беше неповторима опция за моята кариера. Много съм стимулиран да работя с новите си сътрудници. Искам да реализира доста победи и задачите на тима. Тук намирам доста добре структуриран клуб. Добри футболисти и управление, както и целия треньорски щаб. Мисля, че ще създадем сполучлив сезон “, съобщи при представянето си Уесли Ната, който получи своята фланелка от изпълнителният шеф на клуба Иво Андреевски. Отборът на Царско село е първият европейски отбор на Уесли Ната. Футболистът избра да носи номер 82 по време на престоя си по българските терени.

С неговото привличане бразилските футболисти при „ царете “ станаха четирима, като контракти към този момент подписаха централният бранител Густаво Роси, нападателят Андерсон Кордейро Коста и отбранителният полузащитник Евертон Диас, като всички с изключение на Роси за първи път ще играят в Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР