Само 10 минути дъжд бяха достатъчни, за да наводнят обновения

...
Само 10 минути дъжд бяха достатъчни, за да наводнят обновения
Коментари Харесай

Новият булевард „Васил Левски” във Варна се наводни след 10 минути дъжд

Само 10 минути дъжд бяха задоволителни, с цел да наводнят актуализирания бул. „ Васил Левски” във Варна, станал прочут със своето кръгово. А недоволството на варненци от обстановката преля в обществените мрежи. Хората споделяха фотоси на секторите, където се появиха кални локви
Кметът на Варна за новото кръгово кръстовище: Харесва ми, това е революционен план Прогнозната стойност на целия план е 110 млн. лева, сподели кметът
Макар водата да се отече релативно бързо, недоволството остана. Булевардът беше освежен и доизграден за повече от 110 милиона лв., като ремонтните дейностите по него към момента не са приключени. Оше няма Акт 16, а придвижването по него беше пуснато при краткотрайна организация преди Великден.
С краткотрайна организация: Пуснаха трафика по варненския бул. " Васил Левски " Държавата отпусна за строителните действия 80 милиона лв.
Това не първият случай на неодобрение, който провокира ремонтът. Вълна от отрицателни мнения имаше и против осъществяването на новото кръгово кръстовище по бул. „ Васил Левски”. Кметът на града Иван Портних обаче показа, че му харесва и дефинира планът като революционен за Варна. Това е най-мащабният за града през последните 30 години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР