Съмнителни автомобили влизат в Двореца Кричим посред нощ, вероятно -

...
Съмнителни автомобили влизат в Двореца Кричим посред нощ, вероятно -
Коментари Харесай

Среднощни хайки в Двореца Кричим

Съмнителни коли влизат в Двореца Кричим измежду нощ, евентуално - за отстрел на животни. Това удостовери пред TrafficNews.bg кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев, откакто в администрацията заваляха сигнали от обезпокоени поданици на Куртово Конаре. Първоначално те се обърнали към градоначалника с информация, че в комплекса се оферират сърни за продажба, включително - и бременни животни. Освен това се предложило и месо от благородните животни, както и дърва за огрев.

Оплакванията траяли, като по-късно станало ясно, че към 22:30 - 23:00 часа на територията на стопанството се позволяват коли. Конвоят напускал рамките на Двореца Кричим към 3:00 - 4:00 часа сутринта, а през това време оттова се чували изстрели. На пръв взор, единственото разумно пояснение е проведен отстрел на животни, счита кметът на общината.

Припомняме, че достъпът до ловното стопанство, което по-рано тази година бе предоставено на Югозападно държавно дружество, към момента е стеснен. До него към момента се позволяват гости, само след позволение от страна на администрацията на благоевградското дружество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР