Съмненията на Димитър Бербатов, че БФС подготвя конгрес на 18

...
Съмненията на Димитър Бербатов, че БФС подготвя конгрес на 18
Коментари Харесай

Фенове ще пазят НДК в петък да няма таен конгрес на БФС

Съмненията на Димитър Бербатов, че БФС приготвя конгрес на 18 март скрито, без знанието на опозицията, се одобриха като чиста монета от футболни почитатели. Привърженици на " ЦСКА-София " даже оповестиха, че имат своя информация, че сходна интрига е в ход. Затова и ще се съберат в петък от 10:00 ч. пред НДК, с цел да не позволен подобен сюжет и да създадат " всеобщо посещаване на събитието ".

" До нас доближи информация, че макар необятно прокламирания от незаконното ръководство на БФС " отсрочен " Конгрес, истината е както постоянно напълно, напълно друга. На 18.03. неуважаемите господа не просто възнамеряват да проведат подобен и са запазили НДК, само че е направена и стройна организация екипът на Димитър Бербатов и клубовете, които го поддържат, да не бъдат позволени в залата. Очевидно Борислав Михайлов и кликата към него счита, че живее на територията на Северна Корея ", се споделя в изказване на фенклуб " Трибуна Сектор Г ".

Отправен бе апел до всички последователи на " ЦСКА-София ", а и към останалите футболни почитатели да се обединят и да участват в петък. " Призоваваме всеки един от вас, до последния човек, да пристигна и да застане един до друг с нас. Разберете, след това ще е късно... Обръщаме се и към всички останали " публики " и почитатели на футбола у нас - елате! Нека най-малко за един ден в годината загърбим всички разлики и да се преборим за по-доброто и ярко бъдеще на най-великата игра в България. Алтернативата е нейната крах ", се споделя още в обръщението.



Интересното е, че след вчерашната изключителна конференция на Димитър Бербатов, на която той изрази съмненията си, от БФС досега не са излезли с публично мнение и не отрекли в прав текст, че зала 3 на НДК е непокътната за конгрес на 18 март и, че подобен конгрес ще се състои, макар че на 1 март бе оповестено, че се анулира.

Единствено имаше неофициални мнения, че законът досега е спазен, че конгресът е пренасрочен, само че не анулиран и, че бюджетът на БФС ще бъде предаден в спортното министерство до крайния период (31 март). За да се случи последното обаче би трябвало да се организира конгрес, на който бюджетът да бъде признат.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР