Съмнения за случаи на новия коронавирус в Европа. В Шотландия

...
Съмнения за случаи на новия коронавирус в Европа. В Шотландия
Коментари Харесай

Увеличава се броят на заразените с новия коронавирус в Китай

Съмнения за случаи на новия ковид в Европа. В Шотландия петима души, които са били в китайски град Ухан, се изследват като защитна мярка, заяви Би Би Си. Двама от тях са със признаци на грип.
Съмнения за китайския ковид и в Шотландия, изследват петима Смята се, че най-малко трима от пациентите са китайски жители
В Китай 26 са към този момент умрелите от новия ковид. А броят на инфектираните е съвсем двоен на през вчерашния ден - близо 850. Китайската Национална здравна комисия заяви, че 177 пациенти са в тежко положение. В същото време 34 души са излекувани и към този момент са изписани от болница. Регистрирани са обаче и над 1000 хипотетични случая на болестта.
СЗО няма да афишира изключително състояние поради новия вирус от Китай В град Ухан, където се появи болестта, са спрени влакове и самолети, с цел да се ограничи рискът от разпространяване
Китайският град Ухан, от който потегли болестта, остава под карантина. Япония в това време удостовери за втори случай на заболяването - на мъж, дошъл в страната точно от Ухан. За втори болен оповестяват и Съединените щати - признаците е показал още веднъж мъж от същия китайски град. Редица страни приканиха жителите си да не пътуват до Китай.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР