Съмнения за симулации от страна на нападателя Адалберто Паняранда промениха

...
Съмнения за симулации от страна на нападателя Адалберто Паняранда промениха
Коментари Харесай

ЦСКА разплита мистерия около основен футболист

Съмнения за симулации от страна на нападателя Адалберто Паняранда трансформираха програмата на ЦСКА. Според „ Мач Телеграф “ седмичният цикъл на тренировките не се знае авансово, а проектът за протичащото се по време на заниманията се дефинира ден за ден.

Доскоро всеки футболист на „ алените “ получаваше по „ Вайбър “ подробна седмична стратегия, от която ставаше ясно какви ще бъдат тренировките от понеделник до неделя. Това даваше опция на всеки футболист да разбере авансово какви ще са натоварванията и сложността на заниманията.

На „ Армията “ имат вяра, че точно това е в основата на странните контузии, които Адалберто Пеняранда получавал в последно време. Дори е направено питане до Уотфорд, който държи правата на венецуелеца, дали нападателят няма хронична контузия и е получен негативен отговор.

На спортно-техническото управление и на останалите футболисти направило усещане, че Пеняранда се хващал за крайници всякога, когато следва тежка подготовка. Нападателят, който таман навлезе в добра форма, трайно изпадна от титулярния състав поради шикалкавенето.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР