Съмнения за опорочаване на конкурса Кмет на годината 2018 изказаха

...
Съмнения за опорочаване на конкурса Кмет на годината 2018 изказаха
Коментари Харесай

Марица: Скандал с конкурса Кмет на годината

Съмнения за опорочаване на състезанието " Кмет на годината 2018 " изрекоха кметове любимци от тазгодишната конкуренция за най-хубави управници, написа marica.bg.

``
реклама

" Не мога да си показва по какъв начин излизам да получавам премия в едно опорочено съревнование и започвам да приказвам мъдрост след мъдрост, като знам по какъв начин съм стигнал до такава степен и защо съревнование става въпрос. За мен е въпрос на себеуважение и морална хигиена. Нямам бездънен комплекс за непълноценност и его, чийто апетит да удовлетворявам с кликане ", сподели кметът на община Раковски Павел Гуджеров, който завърши първия стадий на конкуренцията с 4 номинации. Той подозира, че гласуването се реализира най-малко от два уеб страницата за краткотрайна е-поща с бърза и лесна регистрация. 

" Това не е съревнование за утвърждение или поддръжка към съответен кмет, а съревнование по това кой какъв брой хора, за какъв брой часа може да накара да кликат с мишка в уеб страницата, т.е. съревнование по кликане ", сподели още управникът на Раковски. 

За засечени гафове в конкуренцията показа и кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев. Той описа по какъв начин, до момента в който водел с 40%, след броени минути се оказал в губеща позиция и кметове, които не са били измежду първите трима, дръпват с по 10%. След диалог със притежателя на уеб страницата, който провежда състезанието, Мараджиев получил увещание, че той е победител в първия стадий от съревнованието за „ Кмет на годината ”, само че защото към този момент е печелил купата, по правилник нямало по какъв начин да я получи повторно. Това обаче не е било маркирано в регламента на състезанието, изяснява кметът на община Стамболийски. 

От вас узнавам за претенциите, разяснява изпълнителният шеф на Портала на българските общини Kmeta.bg Боян Томов, който провежда състезанието. Ние сме положителни и се опитваме да покажем в най-хубава светлина тези 265-има кметове, сподели Томов. Той посочи, че до момента за 6-те години - интервалът, през който се провежда конкуренцията, нито един човек не е имал искания.

Всеки може да интерпретира и разяснява нещата както реши. Ако някой търси под вола теле, да е жив и здрав и да продължава, сподели Томов. И добави, че пожелава триумф на всичките 265 администрации в състезанието.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР