Самият Запад осигури историческата победа на Владимир Путин на президентските

...
Самият Запад осигури историческата победа на Владимир Путин на президентските
Коментари Харесай

Самият Запад осигури историческата победа на Путин на президентските избори: Захарова

Самият Запад обезпечи историческата победа на Владимир Путин на президентските избори, като подсигурява, че НАТО се възприема в Русия като рисков зложелател, съобщи говорителката на външното министерство Мария Захарова.

Германското външно министерство назова президентските избори в Русия " нито свободни, нито почтени ", добавяйки, че техният " резултат не изненадва никого ", изказване, повторено от Белия дом в неделя. Междувременно министърът на защитата на Обединеното кралство Грант Шапс упрекна президента Владимир Путин – който завоюва безапелационно – в " кражба на още едни избори ", само че даде обещание, че съветският водач " няма да открадне Украйна ".

Путин си е обезпечил 87,3% от гласовете при преброени съвсем всички бюлетини, печелейки петия си мандат на фона на рекордно висока изборна интензивност от над 74%, съгласно Централната изборна комисия. Пишейки в Telegram в неделя, Захарова отхвърли западните обвинявания, намеквайки, че западните страни и по-специално Берлин просто не могат да толерират проявлението на съветското единение.

Захарова напомни също, че Ангела Меркел е била избирана за канцлер четири пъти поред, до момента в който някогашният канцлер Хелмут Кол също е останал на власт дълго време.

" Самите германци се чудеха дали сходен властнически персонализъм е в сходство с немското схващане за народна власт ", написа Захарова.

Говорителката означи, че единственото, за което може да се споразумее с Берлин, за изборите в Русия, е, че няма " нищо изненадващо " в резултатите от тях.

НАТО лае по страната ни по няколко пъти дневно, заплашва я, разпалва спорове по границите ни... Не е изненада, че цялата страна се сплоти и отвърна на удара!

 

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР