Самият проф. Чирков признава, че той и цялото му семейство

...
Самият проф. Чирков признава, че той и цялото му семейство
Коментари Харесай

Проф. Чирков: 5 пъти в седмицата си правете чай против възпаления в организма!

Самият проф. Чирков признава, че той и цялото му семейство постоянно пият чай срещу възпаления в организма, който е най-хубавото лекарство за здраве!
Големият  проф. Чирков  неведнъж е давал потребни и даже животоспасяващи препоръки за това по какъв начин да поддържаме крепко сърцето си и по какъв начин да се предпазим от редица болести.

Самият той не отхвърля, а в противен случай – изцяло поддържа естествените ни медикаменти и силата на доста от националните предписания и билки.

Нещо повече -проф. Чирков, както и цялото му семейство от години пият чай срещу възпаления в организма.

Доказано потребен чай срещу възпаления в организма по съвет на проф. Чирков

В началото си го поръчвали от Германия, само че експертът е безапелационен, че всеки е кадърен да го подготви и самичък вкъщи, с съществуването на съответните билки.

Особено потребен и скъп за него е лимфатичният очистващ чай, който пречиства по едно и също време лимфната течност и кръвта – жизненоважни за целия ни организъм. Приемът на този чай попречва появяването на голям брой възпаления в организма, водещи до разнообразни и съществени заболявания.

Чаят се прави от половинка от Червен корен (или американски чай), цвят от билката Червена детелина, половинка от билката Ехинацея, късчета Лимонена кора и четвъртинка от корен от джинджифил. За да стане ясно на всички това съответствие на части, количеството на билките би трябвало да е почти 60 грама.

Всички те се смесват и се поливат с 1 литър наложително вряща вода като се оставят в нея да престоят за двадесет минути. След това течността би трябвало да се прецеди и да се пие от нея два пъти на ден по половин чаша. Най-добре е, когато се употребява преди хранене.

Има обаче и различен чай, който се предлага от проф. Чирков срещу инфектиране най-вече на черния дроб и далака, както и при раздразнителност, психическа отмалялост и задържане на течности в тялото.

Този чай се прави от билката върбинка като ни трябват две лъжици нарязани стръкове от върбинка, които слагаме в 0,5 литра вода. Варим не повече от 5 минути, а като изстине, прецеждаме и пием преди хранене по 100 грама. Добре е този чай да се приема 4 пъти на ден.

Двата чая срещу инфектиране в организма се пият най-малко 5 дни в седмицата, с цел да дадат допустимо най-бързи и ефикасни резултати. Почивка се прави откакто са минали най-малко 2 месеца. Спира се приема им за 4 седмици, след което курсът се повтаря написа doctorbg.net.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР