Самият Христанов отказа да назове конкретните причини, поради които напуска

...
Самият Христанов отказа да назове конкретните причини, поради които напуска
Коментари Харесай

Защо Иван Христанов напусна внезапно ПП?

Самият Христанов отхвърли да назове съответните аргументи, заради които напуща редиците на Политическа партия. Той даже акцентира, че няма да каже неприятна дума против някогашните си съратници. Запознати издават, че задачите му са доста по-големи от това да заеме едно от 240-те места в Народното събрание. Той се целил към управителните места в партията, наедно с Кирил Петков и Асен Василев.

 

В прочут смисъл даже се чувствал помрачен от Даниел Лорер, който постоянно е на първа линия до двамата шефове в обществените прояви на партията. 

Относно постовете в ръководството, Христанов се вижда като вицепремиер, а за какво не и министър-председател. Той декларирал недвусмислено подготвеност да бъде посочен за министър председател по време на разискването на състава на проектокабинета на Политическа партия, вместо акад. Николай Денков.

 

Христанов даже провел инфарктен диалог с Петков и Василев, които декларирали подготвеност да му поверят земеделското министерство, само че отсекли, че за повече е неуместно да се приказва.

Тук е моментът да се означи, че надалеч не става дума за празна упоритост и суетност от страна на Христанов. Според мълвата, той подготвял огромен бизнес план с непознати сътрудници и министърпредседателската номинация би натежала съществено в професионалното му CV.

 

Запознати издават, че непреклонната позиция на харвардското дуо го засегнала доста съществено, тъй че напускането на редиците на Политическа партия, е напълно логически свършек на разногласието. Този факт провокира сериозен ужас измежду актива, изключително измежду симпатизантите на Политическа партия. Според мнозина точно решителността му и твърдото отстояване на правилата, са едни от качествата, които хората на високи позиции би трябвало да имат.

 

Освен това Христанов не се нуждае да влезе в политиката, с цел да стане богат (като мнозина от родните политици), защото той е натрупал милионите си още преди 15-16 години.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР