Самият факт е, че Демократична България изпреварва ДПС е много

...
Самият факт е, че Демократична България изпреварва ДПС е много
Коментари Харесай

Христо Иванов: Много е важно, че изпреварваме ДПС

Самият факт е, че " Демократична България " изпреварва Движение за права и свободи е доста значим, както и това, че се приближава до Българска социалистическа партия, тъй като ни включва в хипотезата за приемане на мандат. Това разгласи съпредседателят на обединяването Христо Иванов в ефира на bTV.

По думите му резултатите от вота демонстрират надълбоко преструктуриране в българския политически живот.

На въпрос по какъв начин той си изяснява положителният резултат на " Демократична България ", Иванов сподели:

" Ние заложихме на дейна и положителна акция. Имахме голяма вътрешна конкуренция, единствените сме, които призовахме да се употребява преференция. Показахме, че можем да сме екип от мощни водачи и това доста се хареса на хората ".

Според него ключът на този резултат е, че се образува една мощна център-дясно групировка, насочена към Европа и към напредването на България напред. " Ние можем единствено да сме признателни за този резултат, само че в този момент работейки на тази база, би трябвало да го надградим ", добави Иванов.

По думите му ниската изборна интензивност е поради сезона и заради обстоятелството, че гласоподавателите са решили, че ГЕРБ са отстранени от властта и отрицателното отношение към тях е спаднало. " Ние като политическа политически обединения би трябвало да си дадем сметка, че тази аргогантност на политиците - да няма диспути, отблъсква гласоподавателите. Има разлика от това да се снимаш със свои симпатизанти и да отговаряш на публицисти, това е обвързване на всеки политик ", безапелационен беше той.

Съпредседателят на Демократична България съобщи, че би трябвало да се образува ръководство. " Този парламент ще е излъчен с едно ниско присъединяване и ще би трябвало да се легитимира с нещо. Според мен това е дълбоката промяна в правораздаването. Трябват конституционни промени и тогава ще забележим по какъв начин аритметичните болшинства ще станат по-лесни за намиране ", приключи Христо Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР