Самият факт, че в най-гледаното време по БТВ се лансира

...
Самият факт, че в най-гледаното време по БТВ се лансира
Коментари Харесай

Осман Октай: Ако Бойко Борисов не отиде на предсрочни избори, ДПС ще го доунищожи

Самият факт, че в най-гледаното време по БТВ се стартира Лютви Местан по тематиката за признание на турско малцинство, демонстрира единствено едно. Това е опит да се отклони вниманието от абсурда „ апартаментгейт “ и ръководството на ГЕРБ, съобщи пред "Фрог нюз " някогашният зам.-председседател на Движение за права и свободи Осман Октай.
С изявлението си Местан цели да се сътвори тревога на етно-религиозна основа. С една дума-видите ли пред нас има по-голяма опасност при дестабилизация на ръководството. Тази акция на Лютви Местан употребява както Анкара в предизборната обстановка на Ердоган, по този начин и така наречен патриотични обединения и не на последно място Движение за права и свободи като етно-религиозна политическа групировка. Също по този начин служи и за отклонение на медийното внимание от сегашните абсурда към жилищата на властта.
През последните седмици към Цветанов се върти един скандал. Патриотите признаха през вчерашния ден, че в случай че Борисов пожертва Цветанов, няма да има кой да търгува кворум, да търгува „ непоклатимост “ и да търгува парламентарен сатибилитет. Т. е, в случай че го няма Цветанов, няма да има кой да търгува и държавното управление си отива. Едва ли не България става нестабилна. Около жилищата се върти не по-маловажен скандал, обвързван с построяването на бежански лагери в случай, че бежанци няма. Знаем, че от дълго време и бежанците започнаха да заобикалят бедната и трагична България. Етно-религиозната тематика е удобна за отклонение на вниманието. Не инцидентно Движение за права и свободи знаково мълчат по тематиката „ апартаментгейт “.
Дори Цветанов да освободи всички постове, това няма да избави ръководството на Борисов. Единствен излаз от тази обстановка, в която Борисов се оказа в обстановка „ хитрата сврака с двата крайници “, е избори. Така ще може при едни предварителни избори най-малко ГЕРБ да има устойчиво наличие в идващия парламент. Ако Борисов не направи това, той ще заплати доста висока цена до локалните избори. Защото с прегръдката на Движение за права и свободи за обезпечаване на кворум и с поддръжката на това ръководство с патриотите, в действителност Движение за права и свободи ги доунищожава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР