Самият Ерменков коментира, че е доволен от решението на групата.

...
Самият Ерменков коментира, че е доволен от решението на групата.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова Най-Накрая Проговори За Чудовищния Скандал С Таско Ерменков! Ето Какво Чака Червения Депутат!

Самият Ерменков разяснява, че е удовлетворен от решението на групата.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков обаче съобщи в Народното събрание, че не одобряват извиненията на Таско Ерменков. В декларация от парламентарната естрада ГЕРБ настоя за оставката на депутата от Българска социалистическа партия.

По думите на Тома Биков, когато депутат спекулира с погрешна информация, това граничи с нарушение на националната сигурност. В политически смисъл това е провокация против държавността, счита той. Според него всеки депутат има всички принадлежности да попита институциите, има достъп до най-високо равнище на класифицирана информация и може да я получи преди да я напише във фейсбук. Според Биков обявата на Ерменков е или демонстрация на некомпетентност, или съзнателно деяние, което цели да увеличи градуса на напрежение в обществото за сметка на сриване на доверието в институциите. Тези институции не са на ГЕРБ, а на българските жители, акцентира Биков.

Водата в София не е отровена и е на 6-о място по качество в цяла Европа, съобщи Тома Биков. По думите му този случай дава съображение да призоват Българска социалистическа партия да зададете стандарт за политическо говорене на депутатите. Стандартът на политическо държание се задава посредством вдишване на отговорност, сподели Биков и още веднъж прикани ПГ на Българска социалистическа партия да изиска оставката на Ерменков като знак, че левицата няма връзка с офанзивите против националната сигурност.

Биков напомни, че страната има опит с криене на същински вести, като тази за повредата в Чернобил. " Ръководството на Българска комунистическа партия криеше две седмици, че има нуклеарна повреда и нуклеарен облак вали над България, когато българите маршируват по заповед на същата Българска комунистическа партия на 1 май ", напомни Биков. По думите му поради този случай българското общество е извънредно сензитивно към това какво се случва. Когато подриваш доверието в институции на базово равнище, когато става въпрос за живота и здравето на хората, то ти саботираш основата на държавността, счита Биков.

Не одобряваме извинението на Таско Ерменков, съобщи Тома Биков. Вашата партия се извини и за Чернобил, само че това не върна погубените животи в България, разяснява той. Политическото паразитиране върху подправени вести не е донесло триумф на никого, сподели още депутатът от ГЕРБ.

Колеги, не ми искайте оставката, това не зависи от вас, отговори в персонално пояснение Таско Ерменков

" Вече няколко пъти споделих, че в никакъв случай и по никакъв метод не съм целял суматоха и възбуждането на неосновани страхове в хората. Винаги съм се придържал, че хората би трябвало да бъдат осведомени за неща, свързани с тяхното здраве и живот. Винаги съм считал, че националният представител е национален, когато споделя болките на хората ", уточни Ерменков. Според него може някои от жителите да са били изплашени, за което се извини.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР