Самият Борисов остана лаконичен и заяви, че няма да коментира

...
Самият Борисов остана лаконичен и заяви, че няма да коментира
Коментари Харесай

СГП извикала Борисов като свидетел по “БарселонаГейт”. Не го питали нищо ново

Самият Борисов остана сбит и съобщи, че няма да разяснява нищо повече. Заръча обаче на депутатите си да се върнат в Народното събрание и да правят работа. 

 

Заръката на Борисов пристигна откакто представителите на ГЕРБ заедно напуснаха залата, а съвещанието пропадна поради липса на кворум. Народните представители се изсипаха пред постройката на Софийска градска прокуратура, малко откакто в нея влезе за разпит Борисов. Пред постройката се събраха и симпатизанти на партията, които желаеха да изразят поддръжката си по отношение на водача на ГЕРБ с крясъци “Бойко ” и овации. 

 

Сред част от присъстващите са Вежди Рашидов, Лъчезар Иванов, Младен Маринов, Деница Сачева, Тома Биков, Румен Христов, Петър Николов, Костадин Ангелов, Делян Добрев, Даниел Александров, Христо Гаджев, Николай Нанков, Красен Кралев, Александър Ненков и други.

Припомняме, че основният прокурор Иван Гешев хвърли ръкавицата на Бойко Борисов и заместника си Борислав (Боби) Сарафов. Пред публицистите обвинител №1 заприказва за “БарселонаГейт ” и загатна, че е имало инструкции следствието да бъде прекъснато. На собствен ред самия Сарафов пък упрекна основния прокурор в това, че е държал на трупчета случая. 

 

От прокуратурата отхвърлиха тези обвинявания и даже пуснаха прессъобщение, в което обясниха, че се работи интензивно и се превеждат документи от непознати страни. Ден по-късно стана ясно, че СГП ще привиква Борисов на разпит за абсурда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР