Самите жертви са разказали пред разследващите, че след като 27-годишният

...
Самите жертви са разказали пред разследващите, че след като 27-годишният
Коментари Харесай

Охранител изнасили четири 15-годишни ученички след кражба в магазин СНИМКИ

Самите жертви са разказали пред проверяващите, че откакто 27-годишният Зия Удин ги уличил в кражбите, той ги завел всичките в складовото помещение сякаш с цел да се разиска случая.

Там охранителят почнал да заплашва и манипулира девойките, че ще опише за случилото се на родителите им, а може даже да се обади в полицията. Също по този начин ги наплашил, че ще попаднат в затвор за малолетни крадци.


Охранителят Зия Удин

Тийнейджърките предложили на охранителя да компенсират вредите с пари или да работят в магазина, само че мъжът „ дал да се разбере “, че се интересува от различен метод. Една от жертвите споделила, че „ нямаше различен избор “.

Зия ловко употребявал знанията за „ слепите зони “ на системата за наблюдаване и всичко, което се случило останало зад кадър. Може би в никакъв случай нямаше да се разбере за всичко това, в случай че не бяха сътрудниците от мъжа, които забелязали, че той не е оформил документите за задържането на девойките, а и също по този начин изискал да се изтрият фрагментите от комерсиалния етаж, където се вижда по какъв начин девойките крадат движимости.


Магазинът, в който са осъществени изнасилванията

След претършуване в склада са открити презервативи, които Удин съхранявал там. След инспекция на телефона му проверяващите откриват, че той е позвънил и на няколко други девойки, чиито телефони е схванал, откакто са били арестувани в магазина за кражба.

Мъжът е упрекнат в обезчестяване и принуждение над малолетни, само че самият той отхвърля всички обвинявания против него. Очаква се на 19 ноември Зия Удин да бъде наказан.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР