Самите амфетки приличат на желирани бонбони и имат различна форма:

...
Самите амфетки приличат на желирани бонбони и имат различна форма:
Коментари Харесай

Смърт На Шарени Бонбонки Залива Родната Младеж! Пазете Децата Си От Смъртоносните Ягодови Куршуми!

Самите амфетки наподобяват на желирани бонбони и имат друга форма: на плодове, цветя, геометрични фигури или животни и герои от анимационните филми.

„ Децата считат, че това е сладко и одобряват „ бонбоните ”, само че по-късно могат да се окажат в болничното заведение в много съществено положение след използването им ”, пишат родителите в Мрежата.

Амфетамините, наред с марихуаната не престават да бъдат най-евтините опиати и заради това те са и най-разпространени измежду учениците. В класацията на известните дроги е така наречен „ радостен или друсан чай ”, който коства сред 2-3 до 10 лева, само че може да бъде извънредно рисков и да провокира сърдечни проблеми измежду подрастващите. В заведенията пък от ден на ден се популяризира ретро опиата от 70-те години на ХХ век, прочут като „ Джони ”, или „ денс дрога ”.

Дилърите трансформират в рискова даже и относително безвредната марихуана, откакто я обработват с нездравословни и смъртоносни химични субстанции и препарати. Една от тези рискови дроги е така наречен „ амнезия ”, канабис обработен по химически път още до момента в който пораства.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР