Съмишлениците на руския опозиционер Алексей Навални призоваха за масов протест

...
Съмишлениците на руския опозиционер Алексей Навални призоваха за масов протест
Коментари Харесай

Щабът на Навални призовава всички руснаци на протест за освобождаването му

Съмишлениците на съветския опозиционер Алексей Навални приканиха за всеобщ митинг в цялата страна с искане за освобождението му от пандиза. Щабът на Навални в Москва разгласява в Twitter апел към всички жители за се включат в митинга.
 

Главный прийом добиться освобождения Алексея — это уличные акции. Они должны стать по-настоящему массовыми.

Как только на сайте акции зарегистрируется 500000 человек, мы объявим о новых акциях во всей России!

Распространяйте:
— Штаб Навального в Москве (@teamnavalny_mos)  Навални от колонията: Тук сме като щурмоваците от Междузвездни войни Навални от колонията: Тук сме като щурмоваците от " Междузвездни войни "
Алексей Навални, който излежава присъда в наказателна колония, съпостави всекидневието си с това на имперски щурмовак от сагата " Междузвездн...

В уеб страницата на Навални пък бе оповестен апел към несъгласните с присъдата на Навални да се запишат за митинг на интерактивна карта. Организаторите обявиха, че ще дефинират дата, когато броят на искащите да вземат присъединяване доближи най-малко 500 000 в цялата страна.
Те декларират още, че митингът ще бъде най-големият, който в миналото се е провел в Русия.
Алексей Навални бе наказан на затвор за нарушение на изискванията на пробацията, до момента в който се възстановяваше от отравяне в Германия. Решението на съда е обвързвано с присъда за заграбване от 2014 година, която Навални отхвърля като измислена. Европейският съд по правата на индивида е приел за незаконосъобразна тази присъда.
 Санкциите на Съединени американски щати против Русия поради Навални ще бъдат сравними с тези на Европейски Съюз Санкциите на Съединени американски щати против Русия поради Навални ще бъдат сравними с тези на Европейски Съюз
Санкциите, които американските управляващи имат намерение да наложат против Русия поради Алексей Навални, ще бъдат сравними с ограниченията, които т...
Случващото се с Навални предизвика доста митинги, управляващите задържаха близо 11 000 души.
Властите в Русия не престават да пренебрегват настояванията на Съединени американски щати и Европейския съюз да освободят Навални и да спрат репресиите против щаба и съидейниците му.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР