сами се поставиха в изолация, те внесоха предложението за

...
 сами се поставиха в изолация, те внесоха предложението за
Коментари Харесай

Мартин Димитров: БСП сами се поставиха в изолация


„ сами се сложиха в изолираност, те внесоха предлагането за хартиената бюлетина, събраха се с Движение за права и свободи и ГЕРБ по тази тематика, пробват се да върнат практиките от предишното. Позицията им за Украйна е странна. Различията ни с набъбнаха ”, това сподели депутатът от „ Демократична България ” Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS.

Народният представител съобщи, че във втория мандат вижда сериозната опция за сформиране на държавно управление.

„ Това че не се основава държавно управление е проблем и на Румен Радев. Нека не се търси единствено отговорност в партиите. В неговото държание виждам предпочитание да продължи да ръководи ”, сподели депутатът.

" Всички бяха поканени да видят кода, само че не го направиха ", съобщи Димитров.

" Преди машините имаше измами, следен избор, пазаруване на гласове, с машините този основен проблем отпадна, сподели той. Не можаха да намерят неточности на машинното гласоподаване ", съобщи политикът.

Димитров сподели, че поддържа предлагането да се забрани износа на петролни артикули от съветски нефт и това е и мнението на икономистите в „. Той сподели, че е изискал публично мнение на Европейската комисия по тематиката.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР