Сами е един от най-атрактивните участници във Фермата, който привлече

...
Сами е един от най-атрактивните участници във Фермата, който привлече
Коментари Харесай

Сами Хоссни, Фермата и с какво се занимава извън предаването

Сами е един от най-атрактивните участници във " Фермата ", който притегли вниманието ни освен с усмивка и визия, само че и с умеенето да бъде обмислен и постоянно положителен.

Някои го считат за кандидат за огромната премия в предаването, само че тя не е негова самоцел, тъй като към този момент е съумял да реализира много в живота си.

От години Сами Хоссни е трансформирал поддържането на добра форма освен в собствен метод на живот, само че и в бизнес. Той е личен треньор, занимаващ се най-много хора, чиято работа е превзела съвсем цялото им време.

Като човек, предан на тренировките и вярното хранене, участникът във " Фермата " намира метод да им покаже, че персоналният триумф няма по какъв начин да е цялостен, в случай че човек не се грижи и за здравето си и метода, по който наподобява.

Липсата на сила и загубата на фокус пречат на положителното показване. А спортът, съгласно Сами, е най-хубавото решение. Добрата храна също е от значително значение освен за физическото, само че и за психическото ни здраве, безапелационен е той.

Освен да тренира, Сами доста обича да пътува. Разбира се, ваканциите му не минават и без наложителните тренировки и доста фотоси за обществените мрежи, на които показва резултатите от тях.

Сами най-обича да бъде на топло и на брега на море или океан, с цел да може да практикува обичаното си занимание - каране на сърф. Случвало му се е желанието да бъде на гребена на вълните да стане причина за импулсивни решения като мигновено обмисляне на къса почивка на Тенерифе.

Участникът от " Фермата " е почитател и на бързите и първокласни коли, до които също постоянно театралничи. Фен е и на красивите дами, което не е никаква изненада.

През повече от година той стана известен в интернет пространството с видео, което показва образно какво е да си имаш гадже българин. Забавното клипче събра близо 800 хиляди гледания. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР