Самата идея, че Украйна е подготвяла нападение срещу Русия е

...
Самата идея, че Украйна е подготвяла нападение срещу Русия е
Коментари Харесай

САЩ за речта на Владимир Путин: Абсурдни твърдения

" Самата концепция, че Украйна е подготвяла нахлуване против Русия е неуместна ", това съобщи съветникът на Белия дом по въпросите на сигурността Джейк Съливан, съобщи Би Би Си.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9484
С тези думи на високопоставеният чиновник от администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в разяснява днешната тирада на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Руският държавен глава съобщи, че Москва е почнала войната си против Украйна, с цел да предотврати възможна експанзия от страна на Киев.

" Нито Украйна, нито Съединени американски щати са подготвяли военна интервенция против Руската федерация. Въпросните изказвания са неуместни ", добави Съливан.

Съветникът на Белия дом също сподели: Руската страна не ни даде никакви гаранции за сигурността на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в по време на вчерашната му аудиенция в Киев.

По този метод Съливан опроверга появили се в основани в Москва медии, че властта в Русия е подсигурила сигурността на американския водач по време на визитата му в столицата на Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР