Самата американската полиция е допуснала протестиращите в Капитолия. Това се

...
Самата американската полиция е допуснала протестиращите в Капитолия. Това се
Коментари Харесай

Разкритие! ВИДЕО показа шокиращото начало на безредиците в Капитолия!

Самата американската полиция е позволила протестиращите в Капитолия. Това се вижда от фрагментите, оповестени в обществените мрежи.

В избран миг служителите на реда безусловно са „ дали зелена светлина “ на протестиращите да нахлуят в Капитолия, преставайки да поддържат кордона.

Демонстрантите незабавно са се възползвали от тази "покана " и незабавно се насочат към постройката. След къса блокада те са разрушили вратите на постройката на Конгреса на Съединени американски щати и са проникнали в заседателната зала.

В момента обстановката във Вашингтон остава извънредно напрегната. В постройката на Капитолия има жестока борба сред нашествениците в постройката, някои от които са даже с оръжие, и полицията.

По-рано беше обявено, че минимум 15 души са ранени при щурма на постройката на Капитолия в Съединени американски щати. Един от потърпевшите е служител на реда, който е ранен вследствие на потребление на сълзотворен газ.

Жена е тежко ранена, като е приета в болница с огнестрелна рана в гърдите в болница непосредствено от Капитолия. Тя е в сериозно положение. Още пет души също са откарани в лечебни заведения. Повечето от тях са потърпевши по време на конфликти пред Капитолия.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР