Самата Александра Богданска се похвали, че се е запознала с

...
Самата Александра Богданска се похвали, че се е запознала с
Коментари Харесай

Изпадаха му очите: Мел Гибсън си падна по Александра Богданска

Самата Александра Богданска се похвали, че се е срещнала с Мел Гибсън в подкаста на Сашо Кадиев. Двамата се засекли в Националния исторически музей.

" Обръщам се и виждам, че по стълбите на Националния исторически музей се задава Мел Гибсън. Той беше тук за фотоси на филм ", описа за срещата им Богданска.

Алекс била очарована от неговото държание. Тя споделя, че той се държал извънредно земно за звезда от неговия сан.

" Застава до мен и по този начин се запознахме. Дори ми сподели комплимент, а аз съм забила взор в земята! ", показа още моделката.

Алекс Богданска неотдавна провокира недоволството на  аудиторията, тъй като употребява детето си за рекламни цели. Един от последните постове на някогашната на Дани Петканов е съпроводен от няколко фрагмента със сина им Габриел, с които популяризира детски дрешки. Снимките събраха 22 000 лайка.

„ Колко пари може да извършите от детето си, преди то да влезе в градина?! И това да не си употребила презерватив, да не е причина, ние да бъдем очевидци на реклами за памперси и какво ли още не! “. Сред неуместните случаи съгласно него е и този да снимаш детето си на масата от горната страна, с цел да рекламираш мебелна къща да вземем за пример. „ То детето ти към момента не е проходило, само че другояче лежи от горната страна на масата и доста я харесва “- иронизира я един от най-оборотните влогъри Емил Конрад.

Източник: actualno.com hotnew.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР