Саманта Маркъл, известна още като Саманта Грант - полусестрата на

...
Саманта Маркъл, известна още като Саманта Грант - полусестрата на
Коментари Харесай

Полусестрата на Меган Маркъл ще участва в британския ВИП Брадър

Саманта Маркъл, известна още като Саманта Грант - полусестрата на някогашната американска актриса и сегашна херцогиня на Съсекс Меган, загатна за допустимо присъединяване в английската версия на риалити шоуто ВИП Брадър, съобщи Ройтерс, цитира "Монитор ".

Запитана като посетител в програмата "Добро утро, Англия " на телевизия Ай Ти Ви дали ще взе участие в идния сезон на известния формат, Саманта Маркъл е дала отговор: "Работила съм в медия през по-голямата част от живота си, тъй че за какво не? Не виждам причина да спра да пребивавам единствено тъй като имам фамилни проблеми ".

На още един въпрос за вероятното й присъединяване в риалити шоуто полусестрата на Меган Маркъл е отвърнала: "Ако ви кажа, ще би трябвало да ви убия ".

Саманта Маркъл е отправила и апел към своята височайша родственица да се види с татко им Томас Маркъл, който пропусна сватбата й с принц Хари през май.

"Мисля, че събирането им е значимо освен за тях двамата, само че и за всички останали, за фамилията ни, за света. Той доста се тревожи за нея поради дистанцията, което ги дели, и невъзможността за връзка онлайн, и просто желае да се увери, че тя добре и е щастлива. Надявам се тази среща да се реализира скоро ", споделя полусестрата на херцогинята на Съсекс Меган.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР