Саманта Джоунс е героиня в главния състав от американския телевизионен

...
Саманта Джоунс е героиня в главния състав от американския телевизионен
Коментари Харесай

5 съвета от Саманта Джоунс как да бъдете щастлива жена

Саманта Джоунс е героиня в основния състав от американския ефирен сериал „ Сексът и градът “. Ролята се извършва от Ким Катрал. Ето и топ 5 на препоръките на изкусителната хубавица, които ни оферират Vesti. bg.
Не се опасявайте от това да сте неомъжена
Саманта в никакъв случай не е била от дамите, които желаят да намерят мечтания брачен партньор и да заживеят в огромна къща с няколко деца, за разлика от Шарлот. Всъщност тъкмо противоположното – постоянно е поставяла преди всичко своята кариера и приятелките си, а мъжете са били нейно развлечение. Героинята ни демонстрира, че една жена може да бъде щастлива и сполучлива, даже да не е омъжена.
Винаги бъдете себе си
Джоунс в никакъв случай не се е преструвала на нещо, което не е, единствено с цел да се хареса на обществото. Тя постоянно е следвала личните си ползи, не е пренебрегвала себе си в името на мъж и не се е съобразявала с разпоредбите. Напротив – създавала е свои лични и даже е приспособявала близките към тях.

Не се притеснявай от възрастта си
В шести сезон на сериала Саманта среща момче на име Смит, който е цели 20 години по-млад от нея. Вероятно за множеството хора звучи невероятно, само че това се случва и в живота. Често забравяме, че младостта идва от вътрешната страна и мъжете усещат по кое време една жена има сила и предпочитание за живот. Именно това откри младият сервитьор от сериала в по-възрастната от него русокоска.
Никой мъж не е съвършен
Саманта е жена, която не прави взаимни отстъпки. Може би това е основната причина тя в никакъв случай да не се задържа с мъжете, които среща. С изцяло оправданото си самочувствие героинята желае хубав, богат, предан, строен мъж, който да е ловък ухажор и да не забравяме…надарен. За жал в сътрудниците ѝ все някоя от тези черти липсва, което се трансформира в спънка пред любовните взаимоотношения.
Всяка жена би трябвало да има по един вибратор
Една толкоз полова жена като Саманта живее за оргазмите. Тя ни научи, че в случай че мъжете не могат да ни докарат това висшо възприятие, би трябвало сами да си го набавим. Липсата на сътрудник не би трябвало да бъде мотив да не изпитваме полово наслаждение. Героинята съумя да научи на това и своите приятелки, само че нещата излязоха отвън надзор, което бе поуката. В един миг Шарлот толкоз се пристрасти към своята секс играчка, че не помни за всичко останало. Както всяко нещо на този свят, тук също би трябвало да знаем граници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР