Сама сте или във връзка, но сякаш отново сте привлякла

...
Сама сте или във връзка, но сякаш отново сте привлякла
Коментари Харесай

Защо привличате погрешни мъже в любовта?

Сама сте или във връзка, само че като че ли още веднъж сте привлякла несъответствуващия вид мъж? Ако това се случва по-често, в сравнение с бихте желали и като че ли няма късмет в живота ви да влезе този сътрудник, от който имате потребност, може би е време да си отговорите на някои въпроси, написа az-jenata.

Винаги има причина да привличаме несъответствуващи хора в живота си, било то другари или любовници.

Кои са въпросите, над които е добре да помислите?

Знам ли какво желая от мъжа до себе си?


Имате ли концепция за това какъв сътрудник желаете в любовта? Не е нужно да търсите Перфектния, само че в случай че не знаете какво желаете, в никакъв случай няма да разберете и по какъв начин да го намерите. С кого ще се радвате да прекарате живота си?

Макар че степента на физическото привличане е значима, не се съсредоточавайте върху външния тип, а върху типа на характера, на който бихте могли да доверите сърцето си. Ако сте наясно за това, което желаете, по-вероятно е да привлечете човек с тези качества.

Вероятно той би трябвало да е постоянен, грижлив, гальовен, общителен и т. н., да се вписва добре в живота ви и вие в неговия.

Търся ли мъжете на неправилните места?

Ако като че ли рутинно притегляте мъже, които не са подобаващи за вас, може би е време да започнете да търсите другаде. Може би е добре да промените питейните заведения с други обществени и значими места, да измененията профила си за онлайн запознанства.

Изпращам ли неверните сигнали?

Помислете дали не изпращате неправилни сигнали към представителите на мощния пол, които канят в живота ви неверния вид мъже. Под неверни сигнали се схваща методът на флирт, визия, държание, тематики на диалог и т. н.

Всичко това може да притегли към вас несъответствуващи сътрудници. Ето за какво започнете да вършиме дребни промени, с които да бъдете неустоими за верния вид хора.

Използвам ли връзката си за одобряване или утвърждение?

Ако смятате, че да бъдете с някого, по някакъв метод удостоверява кои сте, вие не търсите взаимоотношения заради верните аргументи. Трябва да знаете, че сте персона, без значение дали сте във връзка или не. Нямате потребност от друго утвърждение, с изключение на от вашето.

Някои дами порастват без утвърждението на значима мъжка фигура и това може да ви направи изключително податливи да попаднете на мъже, които да не ви окажат своята поддръжка и утвърждение.
Опитвате се несполучливо да спечелите любовта на някого още веднъж и още веднъж.

Време е да разпознаете разрушителните мъже и да не допускате този типаж повече в живота си. Научете се да вярвате в себе си и да бъдете щастливи без половинка. Щастието ви не трябва да зависи от никой различен.

Имам ли самочувствие?

За да привлечете верния мъж в живота си би трябвало да имате самочувствието, че сте привлекателни, стойностни персони, такива, които имат капацитет и т. н. Вероятно в предишното си сте били с мъже, които са ви карали да вярвате в противоположното. Ако желаете да привлечете в живота си добър, грижлив мъж, който ще ви оцени, на първо време вие повярвайте в себе си.

Във връзка ли съм, с цел да не бъда сама?

Много дами не могат да одобряват мисълта, че до тях няма да има сътрудник. Това ги кара да влизат от връзка по отношение на несъответствуващия вид мъж. Идеята да бъдеш в сантиментална връзка е толкоз увлекателна, че може да пренебрегваш обстоятелството, че твоят човек не е сътрудникът, за който се надяваш.

Когато една връзка завърши, дайте си малко време, в което да откриете кои сте, да изградите своето самоуважение и да извършите „ листата “ с качества, които търсите в даден човек.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР