Сама ли е Моника Белучи? Това се питат хиляди фенове

...
Сама ли е Моника Белучи? Това се питат хиляди фенове
Коментари Харесай

Белучи и Николас Льофевр в опасна близост - slava.bg

Сама ли е Моника Белучи? Това се питат хиляди почитатели откакто тя и французинът Николас Льофевр бяха видяни дружно в Париж.

Актрисата и много по-младият ѝ другар, с който тя излизаше преди, са уловени от папараци да се разхождат към църквата „ Свети Тома Аквински “. След това те влезнали вътре.

Двамата не са се държали за ръце, само че съгласно осведомени, възприятията сред тях не са изстинали и има възможност скоро да се съберат.

55-годишната звезда скъса с Льофевр през юли. Тогава тя разгласи, че ще си останат другари.

„ За мен Николас е мъж с извънреден усет и гений. Сега връзките ни не престават по нов метод, това ще остане едно другарство за цялостен живот “, разяснява Моника.

В началото на декември Белучи се появи на корицата на списание „ Lofficiel “.

Преди няколко месеца актрисата изненада почитателите си като направи своя дебют на театрална сцена, като се превъплати в облика на оперната певица Мария Калас.

„ Не се трансформирам в Калас. Аз съм Моника, която смирено дава гласа си в работа на това прелестно творение. Не наподобявам на нея, само че тя ме е обзела. Когато чета писмата ѝ, съм трогната от нейните думи, живот, това, което е направила. Аз съм зряла жена и това ми оказва помощ да я схвана доста добре. Усещам дамата, актьора и нараненото дете в нея “, описа тя в изявление за „ Фигаро “.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР