Сам взех решението да се оттегля, никой не ми е

...
Сам взех решението да се оттегля, никой не ми е
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Сам взех решението да се оттегля, защото ми писна

Сам взех решението да се отдръпва, никой не ми е оказвал напън. Това е нещо, което съм замислил от доста време. Тръгвам си със смесени усеща. Всички са тъжни, че си потеглям. Да, някои се пробваха да ме спрат, само че аз си го бях решил. Това съобщи на конференция пред медиите подалият оставка като президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов след расисткия скандал по време на мача сред България и Англия.

,,За 14 години отпред на БФС несъмнено имам някаква виновност, само че положението на българския футбол е доста общо разбиране. БФС е регулатор. Футболът се прави по клубове. Но в оставката ми няма нищо необичайно или съдбовно. Просто на човек му привършва лимита на самообладание и това се случи при мен – просто ми писна'', сподели още Михайлов.

Относно расисткия скандал към този момент някогашният президент на БФС е безапелационен, че цялата нервност бе предизвикана от Англия.

,,Преди мача изпратих две писма до британската федерация, в които заявих, че България не е расистка страна. Същото обаче се случи и в Черна гора. Иначе на мача у нас първото гъкване не се разбра от кое място идва, второто го е чул единствено Саутгейт (треньорът на Англия, б.р.), тъй че това също е провокация. Освен всичко друго този расизъм доста се преекспонира'', разяснява още някогашният вратар на националния ни тим.

,,Темата за уговорени мачове се преекспонира от 15 години. В България няма никакво черно тото. Всички сигнали, които са пристигнали от УЕФА, са били подадени до прокуратурата и няма нито едно потвърдено престъпления'', разгласи той.

По думите му неговият правоприемник отпред на БФС би трябвало да е добър управител и да е почитан от футболните хора в България и добави, че в никакъв случай не би се върнал още веднъж като президент на футболната ни федерация. Като своя най-голяма неточност Михайлов регистрира, че е бил прекомерно добър към всички.

На въпрос какво следва оттук-нататък той отговори, че това занапред следва да се разбере.

,,Ще разберете. Аз ще си почивам и ще си отивам на риба'', сподели Борислав Михайлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР