Сам в гората е история за самотата, приятелството и нуждата

...
Сам в гората е история за самотата, приятелството и нуждата
Коментари Харесай

Сам ли е Сам в гората

Сам в гората " е история за самотата, другарството и потребността да споделяш, в която всяко дете ще открие себе си. Книгата на Ваня Настанлиева споделя за проблемите, свързани с това да си новопостъпил и без другари.

Таралежчето Сам идва в другия завършек на гората в търсене на нов дом. Намира уютна дребна хралупа, в която да се нанесе и да подреди живота си. Но Сам има сериозен проблем не може да си откри другари, а кой желае да е изцяло самичък и на ново място. Тогава му хрумва страхотна концепция да остави послания на разнообразни места в гората, с които да заяви, че с търси другари.

Краят на историята е неочакван, а във всяка илюстрация има прикрит воин.

Писателката Ваня Натанлиева е и илюстратор и работи в разнообразни студия, детски списания и вестници. Книгите й са превеждани и издавани в Германия, Канада, Съединени американски щати, Австралия, Нова Зеландия, Франция, Дания, Тайван. В момента живее със фамилията си в Кеймбридж, Англия, само че довечера тя е в България на специфична среща с всички, които желаят да участват на представянето на " Сам в гората ", заяви издателство " Таралеж ".

На събитието от 18 часа в " + това " на столичната ул. " Марин Дринов " 30 ще се организира и детската работилница " Нарисувай ми история " с Ваня Настанлиева.

Очаквайте изявление с нея в " Детски Дневник ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР