Сам Томпсън от I'm A Celebrity беше емоционален, докато разговаряше

...
Сам Томпсън от I'm A Celebrity беше емоционален, докато разговаряше
Коментари Харесай

Феновете на ITV I`m A Celebrity напуснаха `плачещи` заради срещата на Сам Томпсън с приятелката му Зара Макдермот

Сам Томпсън от I'm A Celebrity беше прочувствен, до момента в който разговаряше с приятелката си Зара Макдермот минути след успеха си в джунглата.

Звездата от Made in Chelsea най-сетне съумя да приказва със Zara след седмици разлъка, посредством видеообаждане, както е показано в I'm A Celebrity…Get Me Out Of Here! Излиза в сряда вечерта. Като й сподели, че „ доста му е липсвала “, това беше първият път, в който разговаряха, откогато той отпътува за Австралия предишния месец.

Приятелят на Сам Пийт Уикс присъстваше, с цел да го поздрави, откакто завоюва шоуто, с тях, които го прегръщаха в сладки подиуми минути откакто той завладя успеха. Но незабавно щом шоуто свърши, Сам не губи време да се свърже с приятелката си, която беше провела огромно празненство на екипа на Сам вкъщи, до момента в който тя и околните на Сам гледаха финала.

Обаждайки се на Зара, той сподели тя: „ Пудел... о, бебе гъска. Липсваш ми толкоз доста, малко пуделче. След това двамата избухнаха в сълзи, когато Зара го попита по какъв начин е.

Сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР