Сам Смит се отдава на музикални експерименти в третия си

...
Сам Смит се отдава на музикални експерименти в третия си
Коментари Харесай

Сам Смит - Любовта просто му отива - slava.bg

Сам Смит се отдава на музикални опити в третия си албум Love Goes

От потиснатост до еуфория – това е прочувствената канара, по която ни разхожда четирикратният притежател на „ Грами “ Сам Смит в премиерния си албум Love Goes. Компилацията от 17 песни ни повежда на път към опознаване на себе си, на любовта ни, а крайният резултат за актьора е следващо тъкмо попадение.

Още с първия трак в диска –, Смит потвърждава за какво е измежду най-актуалните имена на музикалната сцена. Акапелното осъществяване може да те срине и издигне на върха на обичта към самия себе си безусловно за секунди.

Оголеният от музика трак показва и вокалната мощност на 28-годишният британец, който не крие, че се е поддал на изкушението за опити в звукозаписното студио за Love Goes. Нагласата му си личи даже в реда, по който са подредени песните в албума. След хващащата за гърлото Young, следва поп шлагера Diamonds, който може да те накара да скочиш в танц даже в блъсканицата в градския на път за работа.

С третия си студиен албум (Universal/Animato Music) Смит се посвещава на това да проучва любовта от всички ъгли, поставяйки лирическото си аз в разнообразни обстановки. Неслучайно и работата по синглите му лишава близо две години.

„ Всеки път, когато влизах в студиото го правех с концепцията да изстрелвам към звездите и да не се поддавам на ограничавания “, изяснява той. И макар че тематиката в цялостта на тавата е една, нейните съставни елементи в действителност се отличават със своя лична еднаквост. Или както самият Смит се показва – всяко парче е като неповторимо градинско цвете. Концепция, която се откроява и във образните материали към Love Goes.

Освобождавайки се от задръжките, артистът съумява да извлече и музикални музи от идоли, които признава, че до неотдавна са били guilty pleasures (носели наслаждение, от което се срамувал). Неудобството обаче е към този момент в предишното, а като премия за меломаните се появяват части като I`m Ready, за което Смит и дуетната му половинка Деми Ловато разлистват музикалната история до ABBA.

Като самобитен контрапункт на началото на албума пък служи заглавното парче –.

За разлика от Young, където историята се рее посредством единствено на гласа на Смит и беквокалите, тук песента стартира с едноминутно соло на пиано, не след дълго песента претърпява трансформация и с присъединението на Labrinth към микса.

По Love Goes Сам Смит работи още с музикалния продуцент Стив Мак, фамозен с колаборациите си със Селин Дион и Ед Шийрън, Shellback/MXM, Stargate, както и с положителния си другар Гай Лорънс и дългогодишния си сътрудник Джими Нейпс.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР