Сам, но върнал се на мечтаната работа, е пилотът Петър

...
Сам, но върнал се на мечтаната работа, е пилотът Петър
Коментари Харесай

Петър от Фермата отново се върна на самолета

Сам, само че върнал се на мечтаната работа, е водачът Петър от Фермата, разбра HotArena.

Здравенякът, по който всички мадами въздишаха, още веднъж е почнал работа по специалността си. Петър отново ръководи аероплан от няколко месеца. Авиаторът е бил нает на работа откакто повече от година бе навън от специалността си поради коронавирус пандемията. Петър към този момент е управлявал полети до редица европейски страни. Само за последните две седмици той е бил на борда на самолети, летели до Варшава, Истанбул и други градове. 

Именно прекъсването на редица полети бе повода Петър да влезе във Фермата. Той се впуска в риалити формата, с цел да завоюва огромната премия от 100 бона и по този начин да има пари, с които да изплаща настоящите си заеми. Въпреки, че в професионален проект му потръгва още веднъж, в персонален нещата не са розови. По информация на " България през днешния ден " Петър се е разделил с Антония. Двамата се залюбиха едвам след края на шоуто. Връзката им бързо се задълбочи, но нещата в последните месеци не се развиват по мечтания и за двамата сюжет и те се разделят. 

Двамата бяха дружно по-малко от година. Въпреки, че всички им предричаха ярко бъдеще, тежките им характери натежаха и в последна сметка връзката им се разпадна. Двамата към този момент са изтрили общите си фотоси от обществените мрежи и не се появяват дружно на последните събирания на участниците от предишния сезон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР