Сам без гаджето си пристигна в Америка футболният национал на

...
Сам без гаджето си пристигна в Америка футболният национал на
Коментари Харесай

Виктория Щерева вече тъгува за Станислав Иванов

Сам без гаджето си дойде в Америка футболният национал на България Станислав Иванов. Юношата на Левски ще играе за тима на Чикаго Файър.

Сняг посрещна Стаси в Щатите. Той ще би трябвало да изтърпи няколко месеца, в които ще е без своята обичана. Офанзивният футболист има връзка с моделката Виктория Щерева. Двамата са дружно от няколко години и досега не са се разделяли задълго.
 Родената в Тополовград футболна половинка към този момент тъгува за своето гадже. Тя написа " Ще те видя скоро, искам ти триумф " на изпроводяк.

Иванов възнамерява да вземе при себе си Вики, само че това може да стане едвам след няколко месеца, когато той се откри трайно в новия си клуб и новия си дом.
View this post on Instagram

" За първи път ми се случва да отида в чужбина, само че това е една крачка напред в моята кариера и би трябвало да подхваща тази стъпка. Ще направя всичко допустимо да се приспособявам колкото се може по-бързо и да заиграя колкото се може по-рано ", съобщи Стаси на тръгване.
View this post on Instagram

Той признава, че оставя доста другари в тима на Левски. Обнадежден е, че " сините " ще заиграят по-добре и ще стартират да печелят повече мачове, в сравнение с напоследък. Иванов е спокоен, че хората, които го одобряват в Съединени американски щати, са приветливи. Със препоръки за живота в Америка му оказва помощ неговият съотборник от националния отбор Антон Недялков. Защитникът игра в състава на Далас. View this post on Instagram
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР