Сам Алардайс ще бъде новият мениджър на Евертън, след като

...
Сам Алардайс ще бъде новият мениджър на Евертън, след като
Коментари Харесай

Сам Алърдайс е новият мениджър на Евертън

Сам Алардайс ще бъде новият управител на Евертън, откакто реализира сделка с управлението на клуба, оповестява "Sky Sports ".

Големия Сам ще размени на поста краткотрайния ментор Дейвид Ънсуърт, който води "карамелите " след уволнението на Роналд Куман предишния месец.

Алардайс разгласи, че се отдръпва от специалността след края на предишния сезон, когато изведе Кристъл Палас до 14-то място в крайното класиране.

Английският експерт отхвърли първичната оферта от страна на Евертън преди две седмици, заявявайки, че клубът не е посочил задоволително предпочитание да го притегли.

Очевидно управлението на отбора е подобрило офертата към Алардайс, тъй като той ще поеме тима от на следващия ден, а довечера се чака да следи онлайн дуела с Уест Хем на "Гудисън Парк ".

Евертън приключи разочароващото си 5-седмично търсене на нов управител, който да размени уволнения поради слаби резултати Роналд Куман. Сред спряганите имена за поста бяха Марко Силва, Шон Дайш, Луис ван Гаал, Пауло Фонсека и даже Диего Симеоне. Имаше вид и краткотрайният ментор Дейвид Унсуърт да остане за непрекъснато, само че след единствено една победа в седем мача под негово управление, на "Гудисън Парк " взеха решение да заложат на опитния Алардайс. Ънсуърт ще води за последно Евертън довечера в семейството на Уест Хем за състезание, след което се чака да бъде оповестено публично и новото предопределение.

Сами Лий ще бъде помощник управител на някогашния селекционер на Англия, а в щаба му ще влезе и досегашният ментор на Лестър Сити Крейг Шекспир.

Легендарният нападател на Евертън Дънкан Фъргюсън също ще бъде в щаба на Алардайс.

Временният треньор Дейвид Ънсуърт ще се завърне на предходната си позиция и ще води младежкия състав.

Алардайс ще води седми клуб от Висшата лига в кариерата си, като той е прочут с това, че управителен от него тим в никакъв случай не е изпадал от елита.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР