Сълзи от щастие в семейството на златната Ивет Горанова! Екипът

...
Сълзи от щастие в семейството на златната Ивет Горанова! Екипът
Коментари Харесай

Сестрата на златната Ивет: Не мога да опиша радостта си с думи

Сълзи от благополучие в фамилията на златната Ивет Горанова! Екипът на bTV гостува на сестра ѝ Габриела, която показа, че няма самообладание олимпийската шампионка да се завърне от Токио, с цел да я прегърне.

В японската столица 21-годишната Горанова завоюва златния орден в кат. до 55 кг кумите на каратето. Титлата е първа за България на най-големия състезателен конгрес от Пекин 2008 насам, когато именитата Румяна Нейкова победи в женския скиф.

Снимка: Lap.bg

" Чувствам се ужасно. Не мога да опиша насладата си с думи. Тя зарадва освен мен, а цялото ни семейство, както и цяла България. Ако беше тук, щяхме да се прегръщаме. Просто не мога да допускам. Мечтата ѝ се сбъдна. Всички сме ужасно щастливи и нямаме самообладание да я забележим. ", сподели Габриела Горанова.

" Ще я посрещнем с доста обятия и наложително с букет, цялостен с бонбони. "

Снимка: Lap.bg

У дома в очакване на шампионката е и нейното талисманче, което ѝ донесе триумф - 11-месечната ѝ племенница Ани.

Отличието на Ивет Горанова е пето за България от олимпийските игри в Токио. Антоанета Костадинова завоюва сребро в спортната пукотевица, Тайбе Юсеин и Евелина Николова извоюва бронзови медали в битката, а боксьорката Стойка Кръстева ще излезе на край в своята категория в събота (7 август).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР