Салвадор Собрал Здравословното състояние на победителя в тазгодишния конкурс „Евровизия“,

...
Салвадор Собрал Здравословното състояние на победителя в тазгодишния конкурс „Евровизия“,
Коментари Харесай

Победителят от Евровизия Салвадор Собрал е в реанимация


Салвадор Собрал

Здравословното положение на спечелилия в тазгодишния конкурс „ Евровизия “, португалският артист Салвадор Собрал, внезапно се утежни. Той е преведен в реанимация и е първи в листата за сърдечна трансплантация, оповестява вестник „ Вангуардия “, представен от БГНЕС.

По-рано през септември младият музикант бе заставен да разгласи, че слиза от сцената и анулира концертите си поради проблем със сърцето. Лекарите са го посъветвали да направи спиране в музикалната си кариера, с цел да си почине.

На 19 септември артистът бил настанен в реанимацията на болница " Санта Круз " в Лисабон, а на идващия ден положението му се влошило още повече.

По данни на локалното издание Correio da manhà Собрал е включен на специфичен уред, който поддържа работата на сърцето му в очакване на донорски орган за трансплантация.

По-рано бе обявено, че за присъединяване си в „ Евровизия “ португалецът е дошъл в Киев финален и не е взел участие в подготовките поради вродения недостатък на сърцето, от който страда.

Собрал завоюва „ Евровизия “ с осъществяването си на авторската ария на неговата сестра Луиза Собрал Amar Pelos Dois, която изпя на португалски. Той получи най-голяма поддръжка както от журито, по този начин и от феновете.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР