Салоните за красота на Мая Илиева са изправени пред тежка

...
Салоните за красота на Мая Илиева са изправени пред тежка
Коментари Харесай

Салоните на Мая Илиева пред ФАЛИТ?

Салоните за хубост на Мая Илиева са изправени пред тежка финансова рецесия, научи „ Галерия “. Вдовицата на починалия мафиотски необут Георги Илиев към този момент изнемогва поради изключителното състояние и се чака до края на годината да разгласи банкрут.

Въпреки че към този момент близо месец салоните са хлопнали кепенци поради наложените ограничения против ковид, Мая Илиева продължавала да заплаща на чиновниците си, включително – и на хигиенистките. Бизнес дамата не желала да загуби квалифицираните си служителки и въпреки да не вървят на работа, тя им плащала цялостните заплати, и то от джоба си. Според осведомени ставало въпрос за над 20 000 лв. месечно.

„ Скоро не се обрисува салоните за хубост у нас да проработят и по тази причина множеството притежатели са освободили чиновниците си или са ги пуснали в неплатен отпуск. Това е единственият метод да се запазят от банкрут. Ако Мая Илиева продължава с това движение, бизнесът й ще издъхне “, пророкуват от сектора.

Всъщност салоните за хубост не са единственият й проблем. Преди близо 2 години тя бе принудена да продаде фамозната марка „ ВАИ Холдинг “, а единствено няколко месеца по-рано се раздели и с огромна част от парцелите на починалия си брачен партньор. Това даде мотив за клюки, че вдовицата на Главния изпитва съществени финансови усложнения.

Въпреки че има милиони в банкови сметки, салоните й за хубост в реалност могат да не устоят дълго на рецесията. Дори и да ги закрие обаче, Мая има задоволително средства, с цел да си живее нехайно и да оказва помощ на децата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР