Салони за милиони, а няма уреди в тях Заповед с

...
Салони за милиони, а няма уреди в тях Заповед с
Коментари Харесай

Как се ползват уреди в празен физкултурен салон

Салони за милиони, а няма уреди в тях

Заповед с правила за прилагане на спортни уреди във физкултурните салони изуми родители на възпитаници. Причината е, че залата е изцяло празна, в нея очевадно липсват каквито и да са уреди. Налични са само скамейки и остарели кошове за баскетбол. Правилата са наложителни, а оборудванията не чак толкоз, майтапят се с горест те.

Независимо от неналичието, учителят е дръжен всекидневно да прави оглед и инспекция на спортните уреди, да не позволява използването на износени уреди и без гимнастически постелки. Футболните порти, волейболните колони би трябвало да са крепко закрепени, а хвърлянето на диск, копие и други., гласят още разпоредбите за несъществуващите уреди и принадлежности, които децатга въобще не са виждали в часовете.

Искрено се надяваме някой ден в салоните да има най-малко порти и уреди за войлейбол, с цел да играят нещо друго с изключение на национална топка децата, разясняват родителите.Те недоумяват по какъв начин се организират часовете по физкултура през зимата.

Както неведнъж сме писали, в салоните в хасковските учебни заведения, в това число ремонтираните за милиони „ Рилски “ и „ Петьофи “, липсват уреди и децата не познават главните спортове. Абсурната обстановка наложи родители на възпитаници в „ Ш. Петьфи “ да провеждат благотворителна акция за набиране на средства. Дано обаче се откри стратегия и пари и за уреди във физкултурните салони, които през зимата приютяват спорнтите клубове заради липса на други уреди в града.

Успокоително е, че заповедта не е изцяло непотребна, защото касае и външните уреди за физкултура. В неремонтираните школа съореженията са остарели, в ремонтираните по програмата „ Региони в напредък “ бяха изцяло актуализирани игрищата и учениците не играят на асфалт. Правилата касаят и сигурността на децата по време на занятия е и добре родителите да знаят, че физкултура с дъвки, гривни и огърлици и без екип не се прави.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР