Салма Хайек твърди, че е в най-прекрасния етап от живота

...
Салма Хайек твърди, че е в най-прекрасния етап от живота
Коментари Харесай

Салма Хайек - гола в сауната

Салма Хайек твърди, че е в най-прекрасния стадий от живота си. И сме склонни да ѝ имаме вяра - построила е сполучлива кариера, радва се на фамилен уют и наподобява зашеметяващо за своите 56 години. И също така не пропуща при всеки вероятен случай да се отдава на удоволствия, свързани с екзотични пътешествия, безгрижни уикенди или грижи за себе си.

Актрисата постоянно документира тези събития в обществените мрежи - дали се излежава нехайно на яхта измежду морските талази, или театралничи в някоя далечна дестинация. Или пък както виждаме от последните ѝ споделени фотоси в Instagram - прекарва времето си в сауната. Всъщност, това е един от многото и очевидно обичаните способи на Салма да " работи " върху себе си.

Но в тази ситуация любопитен е не толкоз фактът, че звездата прекарва времето си в нагорещената сауна, а по-скоро методът, по който е избрала да го направи - пък и да го покаже на хилядите си почитатели.

На снимките Салма Хайек е полегнала доброволно на пейката в сауната, а единственото нещо, което покрива голото ѝ тяло са две експертно сгънати бели кърпи. Едната леко закрива гърдите ѝ, а другата таза, оставяйки раменете, корема и краката ѝ изцяло изложени на показ. Топлината на сауната придава натурален искра на тена ѝ, а тъмната, къдрава коса е свободно спусната към тялото.

" Лечебната мощ на сауната за унищожаване на напрежението ", написа актрисата към обявата, повтаряйки същото известие и на испански.

Наскоро холивудската звезда предприе и следващото си пътешестване в чужбина, написа InStyle. Този път бе избрала Испания и, несъмнено, не пропусна да поздрави почитателите си. Тя разгласява кадър от своята почивка, на който театралничи за селфи на брега на океана, до момента в който яде паеля.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР